JAG ÄR TUFF


nya designen är klar

Nå, vad tycker ni om min nya design? Själv är jag jätte nöjd och glad över att den är odentligt gjord.
Tur att jag/min klass är ledig varannan fredag, för annars hade jag aldrig haft tid att göra en ny design. Väldigt lyxigt att vi är lediga varannan fredag. Lite avundsjuka kanske? haha.

Tycker även att alla mina läsare ska lägga till mig i bloglovin för det är bara en som följer mig på bloglovin och jag har ju fler än en läsare om det. Det har jag i alla fall när jag uppdaterar dagligen!

Om vilken minut som hälst kommer Ida den fina hit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vi ska kanske in till stan som vanligt, hyra nån film eller nått! hon tvingade mig annars skulle hon spöka hos mig sa hon. haha, underbara vänner man har verkligen! Vi hörs sen? Eller imorgon, har inte så mycket tid att blogga på helgerna.

bild ifrån skolan, jag är ett estet-barn!

Håller på att göra en ny design!

Stor skillnad ska det bli än min förra mörka!


this is my bff







newnewnew

Hej! Nu har jag precis rensat i mina kläder. Efter en timmes bedömning om att kasta eller behålla så slutade det med att jag fyllt upp två svarta väskor med kläder som ska skänkas bort. Skönt att tro att jag har valt bort alla ''fula'' kläder som bara har ägt rum och har varit i vägen. Så nu har jag plats för massor av nya kläder! Hehe ..

Efter skolan idag gick jag till stan med Felicia. Vi köpte en massa fina saker och ätit mat på donken.. Nu är jag dödstrött, så nu ska jag lägga mig i sängen och se på något roligt program på datorn.





Startar Om Bloggen

Hej! Idag vaknade jag helt själv vid åtta är sjuk så ska ju inte till skolan då, otroligt irriterande.
På fredag ska jag resa till Marbella (Spanien) så jag kommer inte blogga på en hel vecka sen sp ner vet det
. Hela morgonen har jag nästan bara luggit i sängen och slöat, duschat också, packat lite och åt frukost med hela familjen. Äta frukost med familjen är minst ett år sedan jag gjort förra gången. Nu ska jag ta en paus från att blogga och host och är lunch. haha, en ohälsosam lunch!
Ska även berätta att mig min design är tillfällig, för min favorit Janina håller nog på med en riktigt snygg design!


RSS 2.0